Om oss

Advokatene i Bergen

Vårt kontor er sentralt plassert på Torgallmenningen i Bergen. Vi har lang erfaring innen ulike rettsområder med særskilt kompetanse innen det privatrettslige området som familierett, arbeidsrett, arv, testamente/skifteoppgjør, barnevernsaker og erstatningsrett. Vi har også lang erfaring som bistandsadvokat og forsvarer i straffesaker.

Kontakt oss direkte

Line Hvidtsten Ingebrigtsen

Advokat
E-post: lhi@advokatbergen.no
Mobil: +47 975 85 004
Kontor: +47 97 58 50 04
Last ned CV
Bli bedre kjent med Line

Line Hvidtsten Ingebrigtsen arbeider i hovedsak med strafferett og erstatningsrett, i tillegg til arv- og skifteoppgjør.

Hun har oppdrag som forsvarer og bistandsadvokat og har utviklet spesiell kompetanse på erstatningskrav etter vold og overgrep.
Line Hvidtsten Ingebrigtsen har sin bakgrunn fra politi og påtalemyndighet, og har i tillegg vært dommerfullmektig før hun startet egen advokatpraksis i 2001. Hun var fra 2014 tilknyttet advokatkontoret Laastad Stavenes.

Marie Aarseth

Advokat
E-post: ma@advokatbergen.no
Mobil: +47 920 99 184
Kontor: +47 97 58 50 04
Last ned CV
Bli bedre kjent med Marie

Advokat Marie Aarseth arbeider hovedsakelig med arv og skifterett. Hun har lang erfaring på alle spørsmål knyttet til opprettelse av testament og fremtidsfullmakt, samboer- og sameieavtaler, ektepakter og i tillegg alle spørsmål knyttet til arv og skifte.

Hun har bred kompetanse på skifteoppgjør, både dødsbo og skifte av felleseie etter skilsmisse, separasjon eller oppløsning av samboerforhold, og bistår også i eiendomsoppgjør.
Advokat Marie Aarseth har hatt egen advokatpraksis siden 1996 og har vært medlem i disiplinærutvalget for Bergen, Hordaland og Sogn og Fjordane krets av Den Norske Advokatforening i perioden 2004-2008.
Ta kontakt med Advokat Aarseth om spørsmål knyttet til arv, skifte og familierett.

Top
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter